Nieuws

08

Wij zijn begonnen met het idee dat breinaansturing iets kan betekenen voor mensen als het gaat om zelfredzaamheid. Eerst moesten mensen wennen aan het idee dat je met je brein apparaten kan aansturen. Totdat men zelf kon ervaren hoe het systeem werkt, toen kwamen de verhalen en wensen. Hieruit ontstonden enkel mogelijkheden.

Met die wensen en mogelijkheden gaan wij nu aan de slag. Dit betekent dat we dieper gaan met Carebro breinaansturing, hier ligt onze focus. Want wil je dit goed doen, dan moet je er vol voor gaan is onze conclusie. Daarom gaan we van Carebro een organisatie maken. Als het ware is het een nieuw begin. Zodat we nog beter vanuit die wensen en mogelijkheden die al die mensen aan ons hebben geuit, tot toepassingen en oplossingen komen. Het leuke is dat iedereen kan meedoen. Want de centrale missie van Carebro blijft onveranderd Connecting Worlds.

In de zeer nabije toekomst zullen ontwikkelingen en nieuws over Carebro breinaansturing via deze speciale Carebro site te volgen zijn. Wij zullen iedereen, voor wie dit interessant is, er bij proberen te betrekken. Ondertussen gaat de ontwikkeling aan Carebro Breinaansturing door.

Wij hebben ons de afgelopen twee jaar op heel veel plaatsen laten zien. En met heel veel mensen gesproken, vragen beantwoord en voor inspiratie en zelfs entertainment gezorgd. En dat werkt! Samen werk je zo aan een toekomst met nieuwe mogelijkheden. Met die toekomst in het achterhoofd, hebben wij voor sommige mensen al een plekje gereserveerd.