Nieuws

09

Carebro Breinaansturing wil haar technologie achter breinaansturing graag verder ontwikkelen . Dit is belangrijk voor mensen die geheel of gedeeltelijk uitval van hun ledematen hebben. Voor deze ontwikkeling hebben wij de mening van veel mensen nodig. Dit doen wij door middel van een grootschalige online vragenlijst.

Het onderzoek gaat over computers, breinaansturing, zelfontplooiing en mogelijkheden. Wij zoeken de input van mensen met een motorische beperking en die van mensen in hun omgeving. De antwoorden helpen ons om onze ontwikkelingen af te stemmen op de werkelijke vraag.
Het voornaamste doel van Carebro Breinaansturing is het bieden van een betaalbaar en gebruiksvriendelijk systeem voor het aansturen van de computer. Vervolgens ontwikkelen wij verschillende toepassingen via het brein.

Wij zijn een heel eind gekomen en willen de technologie achter breinaansturing graag verder ontwikkelen. Heb je te maken met volledige of gedeeltelijke uitval van je ledematen en met beperkingen in je omgeving? Dan is breinaansturing misschien een oplossing. Help mee, doe mee! Klik op onderstaande link voor meer informatie over dit onderzoek.

[Lees meer...]